Våra tjänster

KravXperts konsulter är specialister inom kravområdet och har bred erfarenhet av kravarbete och kravledning inom många olika verksamheter. Dessutom har vi mångårig erfarenhet av verksamhetsutveckling och workshopledning eftersom vi anser att dessa delar oftast hänger ihop. Vi brinner för att fånga verksamhetens behov och krav och på bästa sätt förstå vad kunden behöver!

 Vi har erfarna konsulter inom följande områden:

Klicka på respektive roll för att få mer information kring vad de innebär och hur vi kan hjälpa till!

 

Vill du bli en diplomerad kravarkitekt?

Vi på KravXperts brinner för krav och vårt mål är att ständigt utveckla oss inom kravområdet. Vi är och tänker fortsätta att vara det ledande specialistföretaget inom kravhantering.

Vi startar nu upp en ny rekryteringssatsning för dig som vill bli en av Sveriges första diplomerade kravarkitekt.

Vem är du?

  • Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet.
  • Du har i ditt arbete deltagit i projekt som ex. verksamhetskunnig eller har idag någon annan roll inom systemutveckling. Naturligtvis är erfarenhet av kravanalys en fördel.
  • Du har en övergripande IT kunskap.
  • Du har en högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper.

För att trivas som konsult hos oss behöver du vara drivande och hungrig på nya kunskaper och utmaningar. Att arbeta med kravanalys innebär att du både måste vara strukturerad, kommunikativ och kreativ.

Tre intensiva månader…

Under de tre första månaderna av din anställning kommer du tillsammans med andra få en intensiv utbildning inom krav. Utbildningen kommer vara utmanande, tuff och mycket lärorik och innehålla både teori och mycket praktiskt arbete. Efter tre månader är du en diplomerad kravarkitekt och redo för spännande konsultuppdrag!

Som konsult hos oss…

Arbetar du aktivt som kravanalytiker, kravledare, kravarkitekt eller kravmentor hos våra kunder som finns inom olika domäner. Du kommer att arbeta i projekt av varierande storlek ute hos våra kunder.

Dessutom kommer du att vara lärare på våra utbildningar inom krav och workshopledning.

Intresserad?

Nyfiken att veta mer? Komma på en av våra rekryteringskvällar!
Skicka in din CV och intresseanmälan till info@kravxperts.se

 

Hyra konsulter inom krav

För frågor om att hyra konsulter inom krav till ditt företag,
fyll i formuläret så återkommer vi snarast.

Tala gärna om varför du vill att vi hör av oss...