The Creative House - 10 september, kl 16-20

  Startar: 
  2019-09-10 16:00
  Slutar: 
  2019-09-10 20:00
 • Stad: Stockholm
Välkommen till våra guidade turer 10 september!

Checka in klockan 16. Och påbörja din metaforiska takåsvandring i Stockholm.
Vår värd denna gång är Advectas. Underbar lokal men lite begränsat utrymme så denna gång är antalet deltagare max 30 personer.

Varje resa är uppdelad i tre moment:

 • Välkommen - introduktion/inspiration
 • En guidad tur med två eller flera olika spår/turer (där du väljer en). Du får möjligheten att i mindre grupp utveckla dig inom ett ämne du tycker är intressant
 • Ett gemensamt aktivt erfarenhetsutbyte
Enklare förtäring serveras under kvällen.

När du anmäler dig, ange vilken tur du vill ta i kommentarsfältet.

Kom och lyssna på personerna bakom Årets Målgång!
Kom och lyssna på hur två kvinnor, tillsammans med ett fantastiskt team, tog ett program med flera tekniska projekt till en stor myndighets utmärkelse: Årets Målgång! Vill du också bli bäst på att komma i mål med dina projekt och din förändringsledning? Ta chansen att bli inspirerade av våra erfarenheter av program- och förändringsledning, och få med er konkreta verktyg hem tillsammans med Hanna Jokimaa och Susanna Stensdotter

Tur 1 - Högpresterande team med Åsa Dickson från Verkningsglad och Anna Stråle från Advectas
Forskning visar att en framgångsfaktor i högpresterande team är psykologisk trygghet i arbetsgruppen. Här får ni pröva några enkla samarbetsövningar och gruppstärkande aktiviteter som ni själva kan göra med små och stora grupper på jobbet, för att skapa öppenhet och tillit medarbetarna emellan.

Tur 2 - Visuell problemlösning med Annika Widmark från StoryGuide
Att jobba visuellt på möten, i workshops och i dialoger hjälper oss att förstå varandra, att se samband och att hitta nya lösningar på problem. Genom att beskriva ett problem visuellt och sedan kombinera våra olika perspektiv så får vi nya idéer och insikter som leder oss framåt. Vi kommer prova en enkel och rolig övning som på ett kreativt sätt förklarar systemtänkande och där vi tillsammans visualiserar ett problem för att skapa bättre förståelse och tydlighet.

Första gången går du utan kostnad. Därefter är priset för en kväll 3 000 kr plus moms. Vill du delta på fler guidade turer (vi kallar konceptet The Creative House) så kan du köpa ett klippkort. Klippkortet är opersonligt vilket gör det perfekt för ett team eller en avdelning.

Pris
Alla priser är exklusive moms.

Klippkort 6 gånger          12 000 kr
Klippkort 4 gånger            9 000 kr 
Enstaka gång                   3 000 kr

Välkommen!Anmäl dig till detta event/kurs:

Information från KravXperts
Läs mer om våra databehandlingsvillkor här