Faciliteringsresan - 1 oktober, kl 9-12:30

    Startar: 
    2020-10-01 09:00
    Slutar: 
    2020-10-01 12:30
  • Stad: Stockholm
  • Adress: Sveavägen 76, 3tr

En kunskapsresa för dig som leder eller hanterar olika typer av möten och grupper

Ovanstående datum avser första etappen i en kunskapsresa. Tid för övriga etapper bestäms av gruppen vid första mötet.

Faciliteringsresan är till för dig som ofta leder möten och som vill uppnå bättre resultat. Du har grunderna i mötesstrukturer som till exempel workshops och vill bli bättre på att stötta deltagarna i mötet att komma framåt, att nå resultat och bli mer nöjda med sin och andras insats. Du vill bli bättre på att hantera energierna i rummet, när vi tappar fart, lämnar ämnet, eller när människor blir oense eller i värsta fall upprörda på varandra. Du vill kunna skapa mer progress och mer samsyn.

Faciliteringsresan består av fyra etapper som tillsamman ger dig de verktyg  du behöver för att på ett bättre sätt stötta grupper i sitt bästa tänkande. Varje etapp är en halv dag förutom den sista som är något längre. I utbildningen ingår hemarbete för att maximera inlärningen. Etapperna genomförs med två till tre veckors mellanrum.

Inlärningen bygger på att uppleva kunskapen, detta är ingen kurs man sitter av, alla är aktiva hela tiden.

Mer information om innehåll och format hittar du här.

Pris: 18 300 kr per person exklusive moms.


Anmäl dig till detta event/kurs:

Information från KravXperts
Läs mer om våra databehandlingsvillkor här