Workshopresan - 7 september, kl 13-16

    Startar: 
    2020-09-07 13:00
    Slutar: 
    2020-09-19 16:00
  • Stad: Stockholm
  • Adress: Sveavägen 76, 3tr

Ovanstående datum avser första etappen i en kunskapsresa. Tid för övriga etapper bestäms av gruppen vid första mötet.

Workshopresan består av fyra etapper som tillsammans ger dig den grund du behöver för att leda workshoppar. Varje etapp är en halv dag förutom den sista som är något längre. Workshopresan genomförs i små grupper med en coach till varje grupp. I utbildningen ingår hemarbete för att maximera inlärningen. Etapperna genomförs med en till två veckors mellanrum.

Kunskapsresan är till för dig som vill utvecklas vidare i din workshopledarroll eller för dig som precis kommer att börja fungera som workshopledare. Denna utbildning passar även för andra som arbetar med att leda grupper på möten för att skapa ett resultat eller få fram kreativa förslag. Till exempel linjechefer, projektledare, kravställare, gruppchef, beställare och modellerare. 

Inlärningen bygger på att uppleva kunskapen enligt Kunskapsresans koncept, alla deltagare är aktiva i de olika utbildningsmomenten.

För mer information om Workshopresan och varje etapp läs här.

Pris
16 300 kr per person exklusive moms


Anmäl dig till detta event/kurs:

Information från KravXperts
Läs mer om våra databehandlingsvillkor här