Kravledare och kravanalytiker som söker nya utmaningar

Söker du en anställning på ett konsultbolag med tydligt fokus på kravhantering? Vi arbetar ständigt med att kompetensutveckla våra konsulter för att fortsätta att vara i toppskiktet inom vårt område. Som anställd hos oss får du arbeta tillsammans med andra som brinner för krav.

Som konsult hos oss
Arbetar du aktivt som kravanalytiker, kravledare eller kravmentor hos våra kunder. Du kommer att arbeta i projekt av varierande storlek ute hos våra kunder.
Dessutom kommer du att vara lärare inom våra utbildningar inom krav och workshopledning.Vårt mål är att ständigt utveckla oss inom kravområdet, att vara det ledande specialistföretaget inom kravhantering. Vi eftersträvar alltid att hitta utvecklande konsultuppdrag för våra konsulter.
En del av arbetstiden kommer du att ägna åt egen utbildning och erfarenhetsutbyte tillsammans med kollegor och vårt nätverk av underkonsulter.

Vem är du?
Vi söker dig som har en mångårig erfarenhet inom kravområdet som kravledare eller kravanalytiker. Vi söker även dig som arbetat med systemutveckling och känner att du vill utveckla dig vidare mot kravhantering.

Vi söker dig som har en mångårig erfarenhet inom kravområdet som kravledare eller kravanalytiker. Vi söker även dig som arbetat med systemutveckling och känner att du vill utveckla dig vidare mot kravhantering.

Det viktiga är att du brinner för kravarbetet och ser det som din uppgift att fånga verksamhetens krav på IT-system.

Du har erfarenhet av att driva workshops och ser att det är ett effektivt verktyg för att nå resultat.
Du har erfarenhet av att arbeta med krav på ett strukturerat sätt efter metoder, exempelvis RUP och agila metoder. Kunskap om verktyg för kravhantering och versionshantering m.m. är meriterande.

Vi tror att du i dag arbetar med krav och vill utvecklas vidare i din yrkesroll. Du är lösningsinriktad och analytisk och för dig är det självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kunder och kollegor.

Du har en mycket god förmåga att kommunicera med såväl personer inom verksamheten som på IT-sidan. Du gillar utmaningar och har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt.

Vilka är KravXperts?
KravXperts är ett konsult- och utbildningsföretag som är specialister inom krav och workshops.
Vi finns centralt i Stockholm och våra kunder är i första hand stora företag inom Stockholmsområdet.
Gemenskap, delaktighet och en kontinuerlig kompetensutveckling är viktigt för oss.

 

Vid frågor kontakta
Agneta Lindblom 0702-13 59 96

Skicka ansökan till
agneta.lindblom@kravxperts.se