Specialister inom krav och workshopledning

KravXperts är specialiserade inom krav och workshops och är kända för att få kravarbetet att fungera praktiskt. Vi brinner för kravarbetet och ser det som vår uppgift att fånga verksamhetens krav på IT-system. Vår vision är att alltid lämna ett avtryck hos våra kunder, att alltid lämna efter oss kunskaper som våra kunder har användning för i sitt fortsatta arbete. Vi erbjuder både konsulttjänster och utbildning inom vårt specialistområde. Detta kombinerar vi med att hålla utbildningar inom krav och workshopledning.

Krava på en chabot - pilot 31 januari - fullbokad - nästa kurs 13 mars

22 jan, 2020
Att krava en chatbot - AI eller ML? En pilot för en kort-kurs då du praktiskt får prova på att kravställa på en chatbot samt se exempel Till vår stora glädje är pilotkursen fullbokad. Anmäl intresse och/eller att du vill stå reservlistan via ett mail till info@kravxperts.se.
Pilotkursen är fullbokad. Vill du komma med på reservlistan och/eller få inbjudan till nästa tillfälle - skicka ett mail till info@kravxperts.se 

Eller boka in dig på nästa kurs den 13 mars.

Att krava en chatbot - AI eller ML?

Välkommen till en pilot för en kort-kurs då du praktiskt får prova på att kravställa på en chatbot samt se exempel "live".
 
En chatbot är en virtuell assistent som kommunicerar med användare främst genom text, men även tal. Chatboten simulerar en konversation som om den vore en mänsklig person. Ofta är den integrerad på webbplatser och andra applikationer. Det blir mer och mer vanligt på hemsidor för att kunna hantera frågor från kunder och användare.
 
På denna 2-timmars kurs kommer du att lära dig att ta fram krav på hur din chatbot ska bete sig och svara i olika situationer. Det blir stort fokus på samarbete och diskussioner i grupp och det är du och din grupp som gör kursen tillsammans med av handledaren.
 
Kursen leds av Helén Alseby som har byggt en chatbot utan programmering med hjälp av verktyget IBM Watson Assistant. Till vardags arbetar hon som agil produktägare samt krav- och verksamhetsanalytiker.
 
Låter det intressant? Passa på att delta på vår pilotkurs den 31 januari, kl 9-11 i centrala Stockholm. Kursavgiften för piloten är ett självkostnadspris på 150 kr plus moms eller inklusive moms om du betalar privat. Kursavgiften för 13 mars är 975 kr plus moms.

Vi är stolta att presentera vår bok "Agil kravexpert"

Boken ger kunskap, tips och praktiska exempel på hur du på ett effektivt sätt arbetar med krav i en agil miljö. Innehållet sammanställer KravXperts samlade kunskap om effektiv kravhantering, allt från en vision till detaljerade krav.
Vill du läsa mer om "Agil kravexpert" och vår andra bok "Workshopresan - praktisk handbok för workshopledare" här

KravXperts värnar om den personliga integriteten

Din personliga integritet är av högsta prioritet för oss och vi vill att du som kund hos oss ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information. Läs mer om våra databehandlingsvillkor

Vi skulle bli väldigt glada om du vill ta emot inbjudningar till våra kurser i krav och workshops, inspirationsworkshops och Creative House. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och ge dig tips om krav och workshops. Ge oss ditt samtycke här och få information från oss! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och information om våra kurser

Få inspiration om krav och workshop.


Genom anmälan samtycker du till att vi sparar din mailadress. För mer information se våra databehandlingsvillkor

Utbildning

Vi anordnar utbildningar i krav och workshop i samarbete med Kunskapsresan.

Nedan visas de två närmaste kurserna. För bokning eller information klicka på kurserna nedan.

För att se hela vårt kursutbud, klicka på "visa hela kalendern".