Specialister inom krav och workshopledning

KravXperts är specialiserade inom krav och workshops och är kända för att få kravarbetet att fungera praktiskt. Vi brinner för kravarbetet och ser det som vår uppgift att fånga verksamhetens krav på IT-system. Vår vision är att alltid lämna ett avtryck hos våra kunder, att alltid lämna efter oss kunskaper som våra kunder har användning för i sitt fortsatta arbete. Vi erbjuder både konsulttjänster och utbildning inom vårt specialistområde. Detta kombinerar vi med att hålla utbildningar inom krav och workshopledning.

Med tanke på det rådande läget med Corona ...

Vi flyttar fram eller ställer in alla kurser i närtid. Självklart ingen kostnad för deltagarna förrän kursen ges. Vill du köra en kurs på distans - skicka ett e-postmeddelande till info@kravxperts.se så ordnar vi en form av on-line studiecirkel.


Hitta din oas - story mapping eller agilt beslutsfattande

09 feb, 2020
Den 9 mars slår vi upp dörrarna för vår första metaforiska resa, en ökenvandring, med guidade turer till oaser. Och inspireras av tankar hur vi tar beslut, med känslan eller?
Den 9 mars slår vi upp dörrarna för vår första metaforiska resa, en ökenvandring, med guidade turer till oaser. Och inspireras av tankar hur vi tar beslut, med känslan eller?

Oas - story mapping eller agilt beslutsfattande - du väljer den som passar dig bäst.

Välkommen!

Vi är stolta att presentera vår bok "Agil kravexpert"

Boken ger kunskap, tips och praktiska exempel på hur du på ett effektivt sätt arbetar med krav i en agil miljö. Innehållet sammanställer KravXperts samlade kunskap om effektiv kravhantering, allt från en vision till detaljerade krav.
Vill du läsa mer om "Agil kravexpert" och vår andra bok "Workshopresan - praktisk handbok för workshopledare" här

KravXperts värnar om den personliga integriteten

Din personliga integritet är av högsta prioritet för oss och vi vill att du som kund hos oss ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information. Läs mer om våra databehandlingsvillkor

Vi skulle bli väldigt glada om du vill ta emot inbjudningar till våra kurser i krav och workshops, inspirationsworkshops och Creative House. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och ge dig tips om krav och workshops. Ge oss ditt samtycke här och få information från oss! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och information om våra kurser

Få inspiration om krav och workshop.


Genom anmälan samtycker du till att vi sparar din mailadress. För mer information se våra databehandlingsvillkor

Utbildning

Vi anordnar utbildningar i krav och workshop i samarbete med Kunskapsresan.

Nedan visas de två närmaste kurserna. För bokning eller information klicka på kurserna nedan.

För att se hela vårt kursutbud, klicka på "visa hela kalendern".