Agilt & Lean Inspiration & seminarier

Kanban-spelet getKanban

Utforska Kanban på ett lekfullt sätt

Boka online Dela länk

Kanban-spelet getKanban

Värde av det vi gör uppstår först när det vi skapat används. Därför behöver vi ständigt bli bättre på att optimera vår leveransförmåga och göra saker i rätt ordning. Vi vill få ut så mycket värde som möjligt, så tidigt som möjligt, i en takt som är hållbar över tid.

Kanban är en metodik som hjälper vår grupp/vårt team att visualisera, optimera och ta ansvar för hela flödet i det vi arbetar med. Kanbans work-in-progress-limits säkerställer att vi inte startar för många samtidiga aktiviteter. Den gemensamma tavlan visualiserar gruppens/teamets arbetsflöde på ett hållbart och enkelt sätt och gör att vi:

  • Ser och kan hantera flaskhalsar
  • Lär oss om vår kapacitet
  • Visar visar vad vi jobbar med
  • Visar vad som är klart

Kom och utforska Kanban på ett lekfullt sätt genom att umgås och spela brädspelet getKanban!

Genom brädspelet övar vi på centrala element som WIP-limits och att kunna välja vilka aktiviteter som ger mest värde att göra först. Vi garanterar dig många skratt, klurigheter, och insikter. Och ett verktyg för att hantera såväl din yrkesvardag som resten av ditt liv!

Spelledare är Lena Djärvh och Ulf Eriksson.

Självklart går denna inspirationworkshop även att köra företagsinternt. Skicka in intresseanmälan nedan eller e-posta till info@kravxperts.se för att få ett prisförslag utifrån era förutsättningar.

Kursledare

  • Lena Djärvh

Kommande events

  • Just nu finns inga startdatum för kursen.
Se fler tillgängliga datum Visa färre

Kontakta oss