Kravanalytiker, kravledare eller kravmentor

Vi söker dig som brinner för kravarbetet och vill utvecklas tillsammans med oss. Det kan vara en anställning hos oss eller som en del i vårt nätverk. Vi vill jobba med dig som vill utvecklas och som ger och får energi tillsammans med oss. Vi arbetar ständigt med kompetensutveckling för att fortsätta att vara i toppskiktet inom vårt område. Som anställd eller i nätverket hos oss får du arbeta tillsammans med andra som brinner för krav.

Som konsult hos oss
Arbetar du aktivt som kravanalytiker, kravledare eller kravmentor hos våra kunder. Du kommer att arbeta i projekt av varierande storlek ute hos våra kunder.
Dessutom ser vi gärna att du är coach inom våra utbildningar inom krav och workshopledning. Vårt mål är att ständigt utveckla oss inom kravområdet, att vara det ledande specialistföretaget inom kravhantering. Vi eftersträvar alltid att hitta utvecklande konsultuppdrag för våra konsulter.

Vem är du?
Vi söker dig som har en mångårig erfarenhet inom kravområdet som kravledare eller kravanalytiker.

Det viktiga är att du brinner för kravarbetet och ser det som din uppgift att fånga verksamhetens krav på IT-system.

Du har erfarenhet av att driva workshops och ser att det är ett effektivt verktyg för att nå resultat.
Du har erfarenhet av att arbeta med krav på ett strukturerat sätt efter metoder, exempelvis RUP och agila metoder. Kunskap om verktyg för kravhantering och versionshantering m.m. är meriterande.

Vi tror att du i dag arbetar med krav och vill utvecklas vidare i din yrkesroll. Du är lösningsinriktad och analytisk och för dig är det självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kunder och kollegor.

Du har en mycket god förmåga att kommunicera med såväl personer inom verksamheten som på IT-sidan. Du gillar utmaningar och har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt.


Vid frågor kontakta
Agneta Lindblom 0702-13 59 96

Skicka ansökan till
agneta.lindblom@kravxperts.se