Vad vi gör…

KravXperts är specialiserade inom krav och workshops och är kända för att få kravarbetet att fungera praktiskt.

Vi brinner för kravarbetet och ser det som vår uppgift att fånga verksamhetens krav på IT-system. Vår vision är att alltid lämna ett avtryck hos våra kunder, att alltid lämna efter oss kunskaper som våra kunder har användning för i sitt fortsatta arbete.

Kravxperts är specialister inom krav och workshop. Vi erbjuder både konsulttjänster och utbildning inom vårt specialistområde.

Våra konsulter arbetar aktivt som kravanalytiker, kravledare och kravmentorer hos våra kunder. Detta kombinerar de med att hålla utbildningar inom krav och workshopledning.

Vår metodik

Vår metodik för kravarbetet bygger på ett nära samarbete mellan verksamhet och IT. För oss är workshops ett effektivt verktyg för att nå resultat. Vi har genom arbete med flertal kunder kommit fram till en arbetsmetodik som vi har som en ledstjärna vid våra konsultuppdrag.

En del av våra tankar runt kravarbetet finns samlade i vår bok ”Agil kravexpert”. Våra tankar om workshop med bra exempel på workshopstekniker finns i vår bok ”Workshopresan”.

Läs mer om våra böcker här. Där kan du också beställa böcker.

Intresseanmälan - mer information

Skicka ditt meddelande till oss så kontaktar vi dig så fort vi kan

Hur ska jag veta det när jag aldrig försökt?

— Pippi Långstrump

Du är i gott sällskap

Uppdragsgivare vi haft genom åren